BESPLATNA DOSTAVA za sve kupnje iznad 200 kn.
Pridružite nam se:

MAVIC 2

Vidi širu sliku.

MAVIC 2

Vidi širu sliku.

Naš san je oduvijek bio napraviti dron koji će postojati tamo gdje se inženjering, tehnologija i sve potrebe zračnog fotografa dodiruju. Dron koji utjelovljuje sve DJI-eve napredne, licencirane tehnologije i koji može redefinirati što je moguće u svijetu zračne fotografije.

Stvorivši Mavic 2, taj smo san i ostvarili.

Spremi se vidjeti širu sliku.

Mavic 2 Pro

Hasselblad Kamera

Mavic 2 Zoom
2x Optička Zoom Kamera

8 km 1080p

HD Video Prijenos

31-min Vrijeme Leta

Opažanje prepreka u svim smjerovima

Hyperlapse

MAVIC 2 PRO

Hasselblad L1D-20c Kamera
Ikonska Kvaliteta Slike

1-inčni 20MP CMOS Senzor
Namjestivi Otvor Blende, f/2.8 - f/11

10-bitni Dlog-M

10-bitni HDR Video

MAVIC 2 PRO

Rađene u Švedskoj, Hasselblad kamere su poznate po svom ikoničnom ergonomskom dizajnu koji ne škodi kvaliteti slike, a ni švedskom majstorstvu. Još od 1941., Hasselblad kamere su napravile neke od najikoničnijih snimaka - uključujući i prvog slijetanja na mjesec.


Partnerski osmišljen zajedno s Hasselbladom nakon dvije godine mukotrpnog istraživanja, Mavic 2 Pro dolazi opremljen najnovijom Hasselblad L1D-20c kamerom. L1D-20c posjeduje Hasselbladovu jedinstvenu Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) tehnologiju, koja pomaže korisnicima uhvatiti predivne 20-megapikselne zračne snimke sa zapanjujućim detaljima u boji.

1-inčni CMOS Senzor

Potpuno novi 1-inčni CMOS senzor ima aktivno područje hvatanja svjetla četiri puta učinkovitije od originalnog Mavic Pro. Veliki senzor također znači i bolje performanse u okruženjima sa slabim osvjetljenjem uz ekstenzivniji ISO raspon. Maksimalna ISO vrijednost je podignuta s 3,200 na 12,800.

10-bitni Dlog-M Profil Boja

Mavic 2 Pro podržava 10-bitni Dlog-M profil boja koji daje viši dinamički raspon za veću fleksibilnost kod nijansiranja. Sustav snima preko 1 milijarde boja (u usporedi sa 16 milijuna boja kod tradicionalnih 8-bitnih tehnologija kodiranja boja) i zadržava više detalja i u naglascima i u sjenama. Sada možeš uhvatiti i najsuptilnije nijanse zalaska ili izlaska sunca, ostavljajući više prostora za post-produkciju.


HDR Video

Uz podršku za 10-bitni 4K HDR, Mavic 2 Pro može se priključiti i na 4K TV uz HLG i odmah će puštati snimke u pravilnim tonovima boja. Svjetliji naglasci i povećani kontrast ono su što čini HDR video tako privlačnim.


Namjestivi otvor blende

Namjestivi otvor blende od f/2.8 do f/11 donosi izvanrednu kvalitetu slike i kod dobrog i kod lošeg osvjetljenja. Kada snimaš u lošem svjetlu, namjesti otvor blende na f/2.8 kako bi senzor uhvatio više svjetla i stvorio svijetle i jasne fotografije. Kada snimaš u dobro osvjetljenim područjima, namjesti otvor blende na f/11 da smanjiš brzinu okidača i napraviš svoje snimke glađima.

" Nevjerojatno sam impresioniran Mavic 2 Pro slikama. Čini se da Hasselblad proizvede istu izvanrednu kvalitetu gdje god da primijene svoju magiju, bilo to u studijskim kamerama srednjeg formata ili fantastično ugrađenu u okretna Mavicova krila."

- Benjamin Everett

Benjamin Everett putujući je umjetnik strastven oko povezanosti naših doslovnih i figurativnih iskustava s pejsažima. Dobitnik je Hasselbladove Masters nagrade za najbolji pejsaž 2018. godine.

MAVIC 2 PRO

Vidi širu sliku.

10,749.00 kn

  • Mavic 2 Pro Hasselblad Kamera

  • 8 km 1080pHD Video Prijenos

  • 31-min Vrijeme Leta

  • Opažanje prepreka u svim smjerovima

  • Hyperlapse

Besplatna dostava do svih krajeva Hrvatske

Uživaj u potpuno besplatnoj dostavi tvog novog drona, čak i ako živiš na otoku!

Ultra brza isporuka u par radnih dana

Naruči odmah i Mavic 2 Pro bit će s tobom u roku od par radnih od danas.

Plati odmah karticom

Svoj Mavic 2 Pro naručuješ i plaćaš odmah tako da kasnije s tim nemaš briga.

2 godine garancije + osiguranje pošiljke

Maksimalno zadovoljstvo iskustvom zagarantirano ti je s dvije godine garancije, a tvoja je pošiljka u potpunosti osigurana sve dok nije sigurno u tvojim rukama.

Možda će te zanimati i ovo:

9.499,00 kn
12.699,00 kn
2.975,00 kn
6.499,99 kn

Što tražite?

Vaša košarica