BESPLATNA DOSTAVA za sve kupnje iznad 200 kn.
Pridružite nam se:

MAVIC 2

Vidi širu sliku.

MAVIC 2

Vidi širu sliku.

Naš san je oduvijek bio napraviti dron koji će postojati tamo gdje se inženjering, tehnologija i sve potrebe zračnog fotografa dodiruju. Dron koji utjelovljuje sve DJI-eve napredne, licencirane tehnologije i koji može redefinirati što je moguće u svijetu zračne fotografije.

Stvorivši Mavic 2, taj smo san i ostvarili.

Spremi se vidjeti širu sliku.

Mavic 2 Pro

Hasselblad Kamera

Mavic 2 Zoom
2x Optička Zoom Kamera

8 km 1080p

HD Video Prijenos

31-min Vrijeme Leta

Opažanje prepreka u svim smjerovima

Hyperlapse

MAVIC 2 ZOOM

24-48mm Kamera S Optičkim Zoomom
Ultimativna Fleksibilnost

12 MP 1/2.3” CMOS Senzor
48 MP Super Rezolucija Fotografija

4x Lossless Zoom FHD Video

Dolly Zoom

MAVIC 2 ZOOM

S pogonom 1/2.3-inčnog 12-megapikselnog senzora s 4x zoomom, uključujući i 2x optički zoom (24-48 mm), s Mavic 2 Zoomom se uvijek radi o dinamičnim perspektivama. Uhvati sve od širokokutnih do dalekosežnih snimaka za još kreativnije mogućnosti.

Izričajnije dalekosežne snimke

U usporedbi s 24mm širokokutnim lećama, 48mm teleskopska leća komprimira tvoju perspektivu, poboljšavajući paralax efekt za klasičan kinematski izgled. Sada ti se cijeli novi svijet zračne fotografije otvara da ga istražiš uz još epskije, kinematske snimke.


Bez briga nađi novi pogled

Kada snimaš video u punoj HD rezoluciji, 4x lossless zoom (uključujući 2x optički zoom) ti daje bliži prikaz subjekata koji su daleko, što jedinstvene scene čini pristupačnijima s udaljenosti. Ova mogućnost ti također pomaže održavati sigurnu udaljenost od zgrada, vozila, životinja i ljudi.


Brz i precizan fokus

Hibridni autofokus na Mavic 2 Zoomu kombinira detekciju faze i kontrasta za veću točnost fokusa s fokusnom brzinom povećanom za 40% više nego prije. Autofokus sustav praćenja čini subjekte kristalno izoštrenima i tijekom zumiranja prema unutra i prema van.


Zumiraj tijekom leta

Dolly Zoom je novi QuickShot način za Mavic 2 Zoom, koji ti pruža fantastičnu perspektivu u potpuno integriranom dronu. Dolly Zoom automatski namješta tvoj fokus dok letiš, što dodaje intenzivan, izobličujući vizualni efekt tvojim videima. Kada upravljaš ručno, također možeš namjestiti i pravilne vrijednosti brzine za čak još kreativnije mogućnosti snimanja.

"Mavic 2 Zoom je promijenio igru zračne fotografije. Daje mi prilike stvarati zračne snimke na nov način. Sada mogu uhvatiti još više detalja sa sigurne udaljenosti, a i ostvariti različite vizualne efekte s različitim fokalnim duljinama."

- Jimmy Chin

Jimmy Chin je fotograf, snimatelj i ljubitelj planina. Njegov film "Meru" iz 2015. je osvojio prestižnu Audience Award nagradu na Sundance Film festivalu, a također je bio i jedan od nominiranih kandidata za Oscara za najbolji dokumentarac 2016.

MAVIC 2 ZOOM

Vidi širu sliku.

9,499.00 kn

  • Mavic 2 Zoom 2x Optički Zoom

  • 8 km 1080pHD Video Prijenos

  • 31-min Vrijeme Leta

  • Opažanje prepreka u svim smjerovima

  • Hyperlapse

Besplatna dostava do svih krajeva Hrvatske

Uživaj u potpuno besplatnoj dostavi tvog novog drona, čak i ako živiš na otoku!

Ultra brza isporuka u par radnih dana

Naruči odmah i Mavic 2 Zoom bit će s tobom u roku od par radnih od danas.

Plati odmah karticom

Svoj Mavic 2 Zoom naručuješ i plaćaš odmah tako da kasnije s tim nemaš briga.

2 godine garancije + osiguranje pošiljke

Maksimalno zadovoljstvo iskustvom zagarantirano ti je s dvije godine garancije, a tvoja je pošiljka u potpunosti osigurana sve dok nije sigurno u tvojim rukama.

Možda će te zanimati i ovo:

10.749,00 kn
12.699,00 kn
2.975,00 kn
6.499,99 kn

Što tražite?

Vaša košarica