BESPLATNA DOSTAVA za sve kupnje iznad 200 kn.
Pridružite nam se:

PHANTOM 4PRO

VIZIONARSKA INTELIGENCIJA.

UZLETJELA MAŠTA.

PHANTOM 4PRO

VIZIONARSKA INTELIGENCIJA.

UZLETJELA MAŠTA.

Visokokvalitetna kamera je opremljena 1-inčnim 20-megapikselnim senzorom koji može snimati 4K/60fps video i Burst Mode kadrove na 14 fps. Nova konstrukcija od titanija i magnezija povećava čvrstoću zračnog okvira i smanjuje masu, što Phantoma 4 Pro čini slično teškim kao i Phantom 4. FlightAutonomy sustav dodaje dvostruki senzor na stražnjem prikazu i infracrvene senzorne sustave za ukupno 5 smjerova opažanja prepreka i 4 smjera izbjegavanja prepreka.

60fps

1-inčni senzor slike

Mehanički okidač

Opažanje prepreka u 5 smjerova

Kontrola do čak 7km

30-min vrijeme leta

PHANTOM 4PRO V2.0

Tiši let i ažurirani prijenosni sustav.

Buka smanjena za 4dB

OcuSync

Kamera s 1-inčnim 20MP senzorom

Redizajnirali smo ugrađenu kameru kako bi koristila 1-inčni 20-megapikselni CMOS senzor. Prilagođeno isplanirana leća koja se sastoji od osam elemenata je poslagana u sedam grupa. To je prva DJI-eva kamera koja koristi mehanički okidač, što eliminira izobličavanje kad fotografiraš neki brzi objekt ili letiš visokom brzinom. Zapravo, moćna je isto koliko i mnoge tradicionalne kamere na zemlji. Moćnija video obrada podržava H.264 4K snimke na 60fps ili H.265 4K na 30fps, oboje s bitrateom od 100Mbps. Napredni senzori i procesori osiguravaju da svaka snimka sadrži više detalja i više podataka o snimci potrebnih za naprednu post-produkciju.

Opažanje prepreka u 5 smjerova

FlightAutonomy autonomija leta je sada proširena dodatnim setom stereo vidnih senzora visoke rezolucije smještenim straga u dodatku već postojećem paru na prednjoj strani kao i infracrvenim senzornim sustavima na lijevoj i desnoj strani. Ova umreženost stvara ukupno 5 smjerova za opažanje prepreka i 4 smjera za njihovo izbjegavanje, što Phantom 4 Pro štiti od više prepreka i daje snimateljima pouzdanje da mogu uhvatiti kompleksnije scene.

Daljinski upravljač s ugrađenim ekranom

5.5-inčni 1080p ekran ugrađen u Phantom 4 Pro nudi 1000 cd/m2 svjetline, što je više nego dvostruko svjetlije od običnih pametnih uređaja. Budući da je DJI GO aplikacija ugrađena u ekran, i hardver i softver mogu biti potpuno optimizirani, što ti dopušta da urediš i podijeliš odmah. Baterija koja traje 5 sati čini Phantom 4 Pro potpunim rješenjem za zračno snimanje. Ugrađen i ažuriran Lightbridge HD sustav video prijenosa podržava dvostruke frekvencije za bolju otpornost smetnjama i maksimalnom dometu prijenosa od 7km.

PHANTOM 4 PRO

60fps

1-inčni senzor slike

Mehanički okidač

Opažanje prepreka u 5 smjerova

Kontrola do čak 7km

30-min vrijeme leta

12,699.00 kn

Besplatna dostava do svih krajeva Hrvatske

Uživaj u potpuno besplatnoj dostavi tvog novog drona, čak i ako živiš na otoku!

Ultra brza isporuka

Naruči odmah i Phantom 4 Pro bit će s tobom u roku od par radnih od danas.

Plati odmah karticom

Svoj Phantom 4 Pro naručuješ i plaćaš odmah tako da kasnije s tim nemaš briga.

2 godine garancije + osiguranje pošiljke

Maksimalno zadovoljstvo iskustvom zagarantirano ti je s dvije godine garancije, a tvoja je pošiljka u potpunosti osigurana sve dok nije sigurno u tvojim rukama.

Možda će te zanimati i ovo:

9.499,00 kn
10.749,00 kn
2.975,00 kn
6.499,99 kn

Što tražite?

Vaša košarica