BESPLATNA DOSTAVA za sve kupnje iznad 200 kn.
Pridružite nam se:

Nauči pobjeđivati

RoboMaster S1 je revolucionaran edukativni robot dizajniran da otključa puni potencijal u svakom učeniku. Inspiriran DJI-evim godišnjim natjecanjem u robotici, S1 daje svojim korisnicima detaljno razumijevanje znanosti, matematike, fizike, programiranja i mnogo više kroz fascinantne načine igre i inteligentnih funkcija.

46 Programabilnih Komponenata

6 Programabilnih AI Modula

HD Prikaz Iz Prvog Lica (FPV)

Python I Scratch Programiranje

4WD Kretanje U Svim Smjerovima

Oklop S Inteligentnim Senzorima

Nekoliko Uzbudljivih Načina Borbe

Inovativno Učenje Uz Praks

Izgradi ga!

Potpuno modularni dizajn dopušta ti da sam izgradiš svoj S1 od samog početka, što donosi još više zabave i praktičnog iskustva sa svakim vijkom i žicom!

  • Inteligentni Upravljač
  • Mecanum Kotači

Koristeći moćan CPU, Inteligentni Upravljač istovremeno podržava funkcije poput HD prijenosa slike s minimalnom zadrškom, AI računanje, i programsko razvijanje. Također glatko koordinira prijenos i izvršava dane naredbene signale.

S1 dolazi s 4 Mecanum kotača, svaki s 12 valjaka koji dopuštaju kretanje u svim smjerovima i vrlo preciznu kontrolu. Suspenzija prednje osi također daje dodatnu raznolikost tijekom upravljanja.

Uči radeći

RoboMaster S1 povezuje digitalni svijet sa stvarnim, dajući život apstraktnim teorijama kroz praktične primjere. S1 podržava Scratch i Python programske jezike, što korisnicima dopušta da dožive matematiku, fiziku i AI tehnologiju na revolucionaran i inspirirajuć način.

Scratch i Python programiranje

  • Scratch 3.0
  • Python

Scratch 3.0

Klasičan vizualni programski jezik koji se koristi u osnovnoj i srednjoj školi.

Python 3

Moćni programski blokovi omogućuju ti da istražiš nove funckije sa svojim S1. Na primjer, novi Scratch blokovi za sljeđenje linija dopuštaju tvom S1 da skreću na T-raksrižjima. Dodatno, uz nova Scratch i Python sučelja za modul govora, možeš dodati glazbene note akciji ili čak napisati pjesmu koju će tvoj S1 odsvirati.

Inovativno praktično učenje

Put k usavršavanju

Put Uspjeha nudi tečajeve bazirane na projektima koji će poboljšati korisničko razumjevanje programskih jezika. Od primjene robotike do AI tehnologije, s različitim projektima i za početnike i za stručnjake.

RoboAkademija

RoboAkademija nudi kurikulum videa i vodiča u programiranju. Detaljni videi predstavljaju robotiku na jednostavne, ali duboke načine, dajući korisnicima relevantno znanje o znanostima. Vodiči o programiranju nude detaljna objašnjenja raznih modula, što korisnicima olakšava uživanje u programiranju.

Neograničene mogućnosti

Čak do 46 prilagodljivih komponenta daju ti neograničen prostor za inovaciju, dopuštaju ti da rasteš i učiš na uzbudljiv način koji proširuje mogućnosti tvog S1, i tebe. 6 PWM portova i 1 SBus port podržavaju kustomizirane dodatke koji daju dodatne opcije. Upravljaj svojim S1 daljinskim upravljačem koji podržava SBUS protokol, ili programiraj kompleksne kodove s vanjskim tijelom razvijanja da istražiš neograničene mogućnosti S1 i magiju robotskog svijeta.

Kreni s automatskom vožnjom

Koristeći Vision Markere da stvori "prometna svjetla" i druge prepreke, korisnici mogu napisati programe koju dopuštaju S1 da vozi automatski i izvršava kompleksne zadatke. Istraži matematičke principe koji uključuju robotsku kontrolu i mehaniku kretanja preko 6 programabilnih AI modula S1. Razumij umjetnu inteligenciju dok razvijaš ove i mnoge druge vještine.

RoboMaster natjecanje u robotici

S1 je bio inspiriran DJI-evim godišnjim natjecanjem u robotici. Otkad je osnovan u 2015., preko 20,000 studenata iz više od 400 škola je sudjelovalo u ovom zanimljivom natjecanju koje testira snalažljivost, inženjersku kreativnost i vještine rješavanja problema.

Svijet je tvoja arena

RoboMaster S1 povezuje digitalni svijet sa stvarnim, dajući život apstraktnim teorijama kroz praktične primjere. S1 podržava Scratch i Python programske jezike, što korisnicima dopušta da dožive matematiku, fiziku i AI tehnologiju na revolucionaran i inspirirajuć način.

Vidi akciju

Uživaj u jedinstvenom imerzivnom iskustvu vožnje uz nezaboravnu S1 FPB perspektivu.

Utrkuj se

Natječi se protiv protivnika na vlastitojn traci. Otključaj posebne vještine poput ekstremne brzine tako da prepoznaš specifične Vision markere, ili oslobodi oružja poput vrtoglavice protiv neprijatelja kako bi pobijedio utrku.

Besplatno za sve

Pobjednik može biti samo jedan u ovom natjecanju brzine. Iskoristi svoje vještine da budeš bolji i pobijediš svog protivnika u ovom iznenađujućem dvoboju koji koristi S1 jedinstven sustav suđenja i oklop s inteligentnim senzorima.

Razori

Sagradi svoju vlastitu arenu za natjecanje i podijeli igrače u dva tima. Postavi utvrde svog tima, i prvi tim koji zauzme sve neprijateljske utvrde, pobjeđuje.

Razvij posebne vještine

U svakom natjecanju, mudrost je jednako bitna kao moć. S1 dopušta korisnicima da primijene svoje znanje kako bi kompilirali vlastiti kod, otključali jedinstvene funkcije koje će iznenaditi gledatelje i pobijediti protivnike. Uz novi edukacijski koncept, S1 pomaže korisnicima prihvatiti radost učenja na nove i uzbudljive načine.

Interkom

Nova mogućnost interkoma ti dopušta uživanje u glasovnim interakcijama s prijateljima koji su blizu. Također možeš unaprijed snimiti glasovne datoteke u RoboMaster aplikaciji na svom mobilnom uređaju i pustiti ih na S1, otključavajući niz uzbudljivih novih mogućnosti.

RoboMaster Aplikacija

Uz RoboMaster aplikaciju, podržane su interakcije na više platforma kao i razne metode za S1, zajedno s bogatim edukacijskim sadržajem i nekoliko natjecateljskih načina.

Višeplatformska uporaba

Funkcije i načini igre su trenutno dostupni na Androidu, iOS-u i Windowsu. RoboMaster aplikacija također dozvoljava korisnicima s drukčijim sustavima da igraju u isto vrijeme.

ROBOMASTER S1

Nauči pobjeđivati

  • Programiranje (Scratch i Python)

  • Umjetna inteligencija (AI)

  • Prikaz iz prvog lica (FPV)

  • Bitke

4,099.99 kn

Besplatna dostava do svih krajeva Hrvatske

Uživaj u potpuno besplatnoj dostavi tvog novog robota, čak i ako živiš na otoku!

Ultra brza isporuka

Naruči odmah i RoboMaster S1 bit će s tobom u roku od par radnih od danas.

Plati odmah karticom

Svoj RoboMaster S1 naručuješ i plaćaš odmah tako da kasnije s tim nemaš briga.

2 godine garancije + osiguranje pošiljke

Maksimalno zadovoljstvo iskustvom zagarantirano ti je s dvije godine garancije, a tvoja je pošiljka u potpunosti osigurana sve dok nije sigurno u tvojim rukama.

Možda će te zanimati i ovo:

There is no related products to display.

Što tražite?

Vaša košarica